ИНОВАЦИЯ PHYTONOVATHRIX ПРОТИВ КОСОПАД

В преходния период между сезоните, както и в случаи на стрес, хормонални промени и нередовно хранене, голяма част от жените се оплакват от засилен косопад. Когато промяната в начина ни на живот не е достатъчна, се обръщаме към силата на растенията за възвръщането на здравината на косата.


PHYTO създава експертна формула с невероятна ефективност, благодарение на комбинацията от растителни екстракти и активни съставки. Phytonovathrix е най-експертната и иновативна терапия на Лаборатории Phytosolba с цялостно действие върху косопада за по-силна, подхранена и красива коса.

Нов подход за терапия против косопад, 
който допринася за красотата на косата

Phytonovathrix е специализирана растителна грижа против косопад, която стимулира растежа и подобрява състоянието на косата при жени и при мъже. Програмата дава клинично доказани резултати - 5400 нови косъма, намаляване на косопада с 84%, по-силна коса при 79% - проучване със 74 доброволци за 3 месеца при нанасяне 3 пъти седмично. Косата е по-еластична и възвръща своята сила, красота и здравословен вид.

Шампоанът Phytonovatrix подготвя скалпа за последващата терапия. Съставен от растителни екстракти като Гуарана и червени водорасли, той тонизира скалпа, подсилва косъмните влакна и преобразява състоянието на косата. След измиване с шампоана, върху подсушена коса 3 пъти седмично нанасяйте серума Phytonovathrix и нежно масажирайте.

Серумът Phytonovathrix съдържа съставки с 99% естествен и растителен произход:

Екстракт от семената на целина
Лаборатории Phytosolba определят като основна причина за косопада нарушаването на жизнения цикъл на косъма поради липса на ключов протеин - Wnt. Екстрактът от семена на целина стимулира производството на протеина Wnt с 49%, а от там и преминаването в анагенна фаза, подобрявайки растежа на косата.

Екстракт от лале
Действа директно върху косъмната луковица, има противовъзпалително действие, подобрява кохезията и структурата на косъма.

Стволови клетки от Глобулария
Притежават антиоксидантно действие, стимулират детоксикацията и подобряват качеството на косъмните влакна.

Есктракт от байкалски шлемник
Удължава живота на косъма.

Пълната програма против косопад включва употребата на шампоан и серум Phytonovathrix и хранителна добавка Phytophanere в продължение на 3 месеца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар