ИНОВАЦИЯ ОТ LIERAC В ПРОТИВОСТАРЕЕЩАТА ГРИЖА

Знаете ли, че бръчките могат да бъдат разделени на 4 типа: дехидратирани линии, мимически бръчки, отпуснати и такива, причинени от UV-лъчите? Последната иновация от Лаборатории Lierac - серията Cica-Filler, е предназначена за мулти-корекция на всеки тип бръчки. Състояща се от серум, крем и гел-крем, това е първата противостарееща гама, вдъхновена от механизмите на тъканното възстановяване.


Продуктите Cica-Filler съдържат ретинол от ново поколение - Бакухиол Про-Колаген. Тази активна съставка от 100% естествен произход е по-ефективна от ретинола и стимулира синтеза на Колаген тип I, без да причинява странични ефекти. Иконичното за бранда трио - бръшлян, хвощ и шапиче, богато на флавоноиди и танини, подпомага възстановяването на епидермиса и дермата. Запазената марка на Лаборатории Lierac - Хиалу-3 концентратът, съдържащ три вида хиалуронова киселина, подхранва тъканите в дълбочина. 
Активната гел текстура попива бързо в кожата, оставяйки я подхранена и хидратирана. Противостареещият ритуал може да бъде допълнен с околоочен крем Dioptiride и крем или гел-крем Cica-Filler съответно за суха или нормална към комбинирана кожа. Чувственият аромат с нотки на жасмин, зелена ябълка и палисандрово дърво е прекрасен завършек на този малък момент на удоволствие и грижа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар