A-OXITIVE - НЕВИДИМ ЩИТ СРЕЩУ СТАРЕЕНЕ


Според СЗО, 92% от населението живее в замърсена околна среда. Външните агресори влияят пряко на кожата, независимо от възрастта, водейки до преждевременна поява на бръчки и признаци на стареене.

Мръсният въздух, стресът, UV-лъчите и синята светлина, алкохолът, тютюнопушенето и нездравословното хранене са основни предпоставки за оксидативен стрес. Поставени пред тези проблеми, Лаборатории Avène си задават въпроса:

„Как съвременната жена да запази здравето и красотата на своята кожа?“


Така се появява и последното предложение от Eau Thermale Avène - серията A-Oxitive. Новата гама повишава защитните сили на кожата като неутрализира оксидативния стрес, причинен от външни агресори и нездравословен начин на живот. Високотехнологичните формули позволяват превенция и корекция на видимите признаци на стареене, правейки кожата гладка и озарена.

Ексклузивното във формулите е съчетанието от прекурсори на витамини С и Е, но както всички продукти на Eau Thermale Avène – че са подходящи и за чувствителна кожа. Аскорбил глюкозидът (стабилна форма на витамин С) озарява кожата, без да предизвиква свръхчувствителност, а пре-токоферилът (стабилна форма на витамин Е) осигурява невидим щит срещу оксидативния стрес.

Гамата се състои от дневна и нощна грижа, защитен серум и околоочен крем: 


Eau Thermale Avène A-Oxitive Jour Изглаждащ Аква-крем 30 ml


Eau Thermale Avène A-Oxitive Nuit Нощен пилинг крем 30 ml 


Eau Thermale Avène A-Oxitive Serum Защитен антиоксидантен серум 30 ml


Eau Thermale Avène A-Oxitive Eyes Изглаждащ околоочен крем 15 ml

Няма коментари:

Публикуване на коментар