ГЛЪТКА СВЕЖЕСТ ЗА КОЖАТА ОТ GALENIC

Август е следобедът на годината, както пише Георги Господинов, а ние потъваме в безвремието на горещите следобеди. Който не е успял да избяга от мръсната жега на градските улици, вече бленува за свежест и прохлада. Кожата също.

Майсторите моделиери на формули Galenic интуитивно създават новo изключителнo допълнение към колекция Aqua Infini - Освежаващ Аква Гел.

ВДЪХНОВЕНИЕТО НА МАЙСТОРЪТ-МОДЕЛИЕР
"Аз исках да създам текстура, която да облее кожата с вода и по този начин да бъде идеална за всички жени, които търсят усещане за интензивна свежест, без нежелан блясък и мазен, лепкав филм. Така, аз моделирах структура на формула Galenic, която да е в състояние да се трансформира, предоставяйки изненада за сетивата: гел, който да се разпръсне на миниатюрни капчици от освежаваща, лека, матираща вода, като утринна роса."


ИЗКЛЮЧИТЕЛНА АКТИВНА СЪСТАВКА
Активната съставка на колекция Aqua Infini - Роза на Ерихон, оцелява в екстремните условия на пустинята, благодарение на уникалния си защитен механизъм. Майсторът-моделиер на формули създава уникална нова структура на формулата, която пренася Розата на Ерихон дълбоко в самите клетки, за да гарантира кожа със сочен релеф и перманентна хидратация. 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СТРУКТУРА НА ФОРМУЛАТА - TAMIS³ MOLECULAIRE
Тройната молекулярна решетка разпределя активните съставки според тяхното тегло и
размер и ги транспортира точно там, където са необходими. Хиалуроновата киселина остава на повърхността на кожата, за да овлажнява. Хидратиращите захарни деривати се фиксират в пространството около клетките, а Розата на Ерихон се пренася в сърцевината на клетките на кожата.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА КОМПОЗИЦИЯ
При контакт с кожата, гелообразната текстура се трансформира във водни капчици, които даряват с мигновено усещане за свежест и акватична лекота. 

Характерно за изисканите колекции на Galenic, чувственото Aqua Infini преживяване е окъпано в нотки на мимоза, момина сълза и божур. Нанасяйте Освежаващия Аква Гел всяка сутрин на лицето и шията за 24-часова хидратация и естествено красива кожа: със сочен копринен релеф, интензивно освежена и сияйна, без нежелан блясък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар