PRO NAILS - С РЕСПЕКТ КЪМ ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА

Миналия месец бях на посещение в Selena ES Beauty Salon & Shop, където Деси Гош се погрижи за красивия ми маникюр и ми разказа повече за концепцията на белгийската марка Pro Nails. 


ДЕСИ, РАЗКАЖИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕЯТА НА PRO NAILS.

ProNails е белгийска марка, която създава най-висококачествени продукти в грижата за ръцете, ноктите и ходилата. Брандът работи в изключително сътрудничество с професионалистите, но също така разработва продукти за домашна грижа, специално за клиентите, които обичат да се грижат за красотата си ежедневно. За нас са важи естествените нокти и всеки един от нашите продукти се създава с респект към тях. 

Най-голямото предимство на Pro Nails e, че е белгийски бранд, а в Европа има ограничен състав от химикали, които се изполват в продуктите. По този начин можем да бъдем спокойни, че продуктите са максимално щадящи и не нарушават естествения нокът. Това всъщност ме накара след 12 години опит с различни брандове да застана именно зад тази марка. 


КАКВИ ПРОДУКТИ ПРЕДЛАГА PRO NAILS НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ?

Pro Nails предлага богата гама от продукти – от продукти за декорация до грижата за крайния клиент. Sopolish - иновативна полуперманентна технология, Longwear - гел технология в обикновен дълготраен лак за нокти, Hand and Nail Care, Foot Care, Gellak и Мaster Gel са само част от продуктовите линии на марката. 

За мен това е изключително важно – да знам, че се грижа за клиентите си и че те разполагат с добри продукти за домашна грижа. Могат лесно да се погрижат за проблеми като гъбички и груби пети, а това ме прави спокойна, че върша добре работата си. 

Цветовете винаги са съобразени с последните модни тенденци – директно от подиума новите колекции пристигат в салона. Както гласи слоганът на марката - Color is my power, ние разполагаме с най-разнообразна гама от цветове – от палитри от нежни нюанси, през най-красивите червени багри, до ярки и дръзки тонове. Гел лак системата Sopolish представлява полуперманентен лак за нокти с трайност до 2 седмици. Системата разполага с две бази – разградима база Easy Soak и отлепяща се база Easy Peel Off. За моя маникюр избрахме два нюанса от новата колекция The Good Life – Flawlessly Fresh и I’ve Got Your Back. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар