ДЕТОКС РИТУАЛ OSMOCLEAN ЗА ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Преходният период между сезоните е стресиращо време за кожата. Зимният студ и вятър са я оставили изтощена, по-суха, с липса на блясък и усещане за опънатост. Време е внимателно да заличим следите и да я поглезим с богати формули, които възвръщат комфорта.

Този щадящ кожата детокс ритуал съчетава иконичното почистващо дуо на  ESTHEDERM – OSMOCLEAN нежен крем за почистване на пори (75 ml) и озаряваща маска с изглаждащ ефект (75 ml), плюс подарък - хидратиращ клетъчен крем EAU CELLULAIRE (10 ml), за да възвърне чистия и сияен вид на кожата.

Почистваща гама OSMOCLEAN
Два изключителни продукта – нежен крем за почистване на пори и озаряваща маска с изглаждащ ефект, всеки разкриващ по-гладък микрорелеф и по-равномерен тен на кожата. Заедно те създават професионалния метод за дълбоко почистване, който поставя основите на здравата кожа. А красивата кожа е здравата.
НЕЖЕН КРЕМ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОРИ
Този несравним крем въплъщава почистващото ноу-хау на ESTHEDERM.

ЕКСПЕРТНО ПОЧИСТВАНЕ: Изключителната текстура на този богат крем осигурява несравнима ефикасност. Благодарение на специфичния ритуал за нанасяне, абсорбира замърсяванията, локализирани дълбоко в порите.

УПОТРЕБА:
Нанесете малки количества с потупване върху лицето и шията.
Масажирайте с кръгови движения, за да се получи плътна бяла текстура. Избягвайте зоната на околоочния контур.
Изплакнете обилно с вода.

ОЗАРЯВАЩА МАСКА С ИЗГЛАЖДАЩ ЕФЕКТ
Страхотен ароматен крем без съдържание на абразивни частици, който мигновено изравнява текстурата на кожата.

ЕКСПЕРТНО ИЗГЛАЖДАНЕ: Със своето 2-в-1 действие – едновременно ексфолиант и маска - активните съставки проникват в сърцевината на клетките, абсорбират излишния себум и елиминират несъвършенствата, които са причина за повехналия и сивкав тен на кожата.

УПОТРЕБА:
Нанесете на плътен, равен слой и изчакайте няколко секунди.
Започвайки от шията нагоре, с леки и нежни движения излющете от кожата вече засъхналата маска.
Повторете движенията в зоната на челото и завършете с лек масаж на околоочния контур, за да го озарите и изгладите. Изплакнете обилно с вода.
ХИДРАТИРАЩ КЛЕТЪЧЕН КРЕМ 
Разкошна кремообразна текстура, която съчетава всички предимства на ненадминатия патент Eau Cellulaire на ESTHEDERM – подобрява жизнеспособността на клетките и допринася за съхраняването на младостта и енергията на кожата.

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ: Формула, обогатена със серамиди и липиди, идентични до естествено наличните в кожата,  предпазва от загуба на вода и осигурява дълготраен комфорт. Стимулирайки междуклетъчния обмен в кожата се поддържа оптимално ниво на хидратация.

ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ „АКВАПОРИНИ‘: Създават множество „водни канали“, които осигуряват непрекъснатия транспорт на вода в сърцевината на клетките.

АНТИОКСИДАНТНО ДЕЙСТВИЕ: Неутрализира вредното въздействие на свободните радикали, отговорни за стареенето и повехналия вид на кожата.

ЗАЩИТА ОТ ГРАДСКА СРЕДА:  Подсилва кожната бариера, защитавайки я от агресорите на околната среда.

РЕЗУЛТАТИ: Още първото докосване на клетъчния крем върху кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава.

ОТКРИЙТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар