БУТИК ЗА КРАСОТА В СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ

През най-красивия и женски месец Selena ES представи за първи път в България нова концепция в грижата за красотата. Единственият по рода си бутик за красота SELENA ES BEAUTY SALON & SHOP се намира в сърцето на града - квартал на творческите индустрии Капана. На стилното събитие по повод откриването присъстваха известни блогъри, инфлуенсъри и журналисти.

SELENA ES BEAUTY SALON & SHOP е нова концепция за висок клас премиум салони за красота, предлагащи невероятно качество, безупречно обслужване, изискана обстановка и истинско бюти преживяване за всеки любител на разкрасителните услуги. 

SELENA ES BEAUTY SALON & SHOP е ексклузивен представителен салон на професионални брандове за красота с доказано високо качество. В него всеки клиент може да бъде обгрижен с професионалните продукти за коса Balmain Hair Couture и Montibello, да се наслади на перфектен маникюр с белгийската марка ProNails, както и да закупи продукти с доказано качество. Предимство на концепцията е извършването на експертна диагностика и консултация от обучен екип професионалисти, който не само познава нуждите на клиентите, но предлага истински решения.


Няма коментари:

Публикуване на коментар