THE BEAUTY EXPERT x GALÉNIC

Миналия месец отбелязахме откриването на обновеното студио The Beauty Expert с мини-събитие в сътрудничество с френския бранд Galénic.
Представихме основните стъпки в грижата за кожата и проведохме грим-сесия с декоративната серия на марката, съставена от пудра-бронзант, матираща пудра, кремообразни пудра и руж, лек хидратант за сияен тен и озаряващ коректор.


Във видеото можете да видите избрани моменти от събитието и грим-сесията. За почистване на лицето и подготвяне на кожата за нанасянето на последващите продукти при всяка клиентка използвам мицеларната вода от серия Pur и козметичния лосион от гамата Aqua Infini. За грима на моята приятелка Лидия, която освен прекрасен модел, беше отговорна и за тематичната украса, използвахме лекия оцветен хидратант в светъл цвят Teint Lumière, озаряващ коректор, матираща и бронзираща пудра от същата гама.

Благодаря на красивите ми момичета, които уважиха събитието, за усмивките, подаръците и хубавите емоции, както и на Galénic за любезното съдействие и за прекрасните подаръци за гостите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар