ВИДЕО: РУСОТО Е НОВОТО ЧЕРНО

Лятото е тук - с много усмихнати и топли дни, оскъдни дрехи и слънце в косите. От доста време ми се искаше да направя радикална промяна на прическата си и в началото на май драстично смених дължината и цвета на косата.


За новия ми стайлинг се доверих на Дани от Beauty For Ever, която съобрази желанията ми с индивидуалните черти на лицето и цвета на очите, като се погрижи промяната да бъде максимално щадяща за косъма. През изминалите години се боядисвах основно в кестеняво и по косата имаше доста наслоен пигмент за премахване, което усложни трансформацията към русо.

За целта използвахме експресната система за изсветляване на косата Instant Highlights от L’Oréal Professionnel. Това е най-новата и бърза технология за кичури, която сваля до 6 тона за два пъти по-малко време, в сравнение с класическо изсветляване. Системата се състои от специална преса, крем за топлинно изсветляване и алуминиево фолио. Температурата по време на процедурата се регулира на всеки 0,2 секунди, като по този начин се поддържа постоянно ниво от 140°C и косата се предпазва от топлинно увреждане.


Във видеото ще видите резултата след първото ми посещение в Beauty For Ever през май. За новия цвят Дани използва техниките контуринг, дълбок корен и балеаж:Имайте предвид, че изрусяването не е евтино удоволствие, особено ако искате да запазите косата си здрава. Именно поради тази причина избрах салон на L’Oréal Professionnel и Kérastase, тъй като и преди съм изсветлявана с техни продукти и бях много доволна от резултата. Освен това двата бранда определят актуалните тенденции в цветовете и прическите, така че бях сигурна, че желаната промяна ще се получи.


От тогава до сега, за три месеца и половина, след три изсветлявания косата ми няма видими цъфнали връхчета и е в много добро състояние. Последното изсветляване направих у дома с L’Oréal Préférence, тъй като обливката вече беше паднала и дължините добиха много приятен, студен нюанс. Допълнително поддържам цвета с шампоан срещу жълти оттенъци Philip Kingsley. Реших следващото ми боядисване в салона да бъде след почивката на море, за да го съчетая и с професионална възстановяваща терапия.

Харесва ли ви новия ми цвят? А вие осмелявали ли сте се на подобна радикална промяна на прическата?

Няма коментари:

Публикуване на коментар