ВИДЕО: ТЯЛО ЗА ПЛАЖА (И НЕ САМО)


Лятото е в разгара си, но за някои от нас отпуската тепърва престои. В днешния пост ще споделя с вас как се подготвям за предстоящата почивка на море. Много от жените в днешно време, включително и аз, прекарваме по-голямата част от ежедневието си в седнало положение и нямаме достатъчно време или желание за спорт. Съответно резултатът не след дълго време е появата на "портокалова кожа" по бедрата и задните части. Как противодействам на целулита - вижте във видеото:ИНОВАЦИЯ ПРИ БОДИ ШЕЙПИНГ ПРОЦЕДУРИТЕ
VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. Най-новият модел - VelaShape III, използва патентована Elos технология. Иновацията се състои в съчетанието на радио вълни, лазер и вакуумен масаж, за да се намали ефективно размерът на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата. Радиочестотна енергия се изтегля дълбоко в дермата и двете енергии работят в синхрон върху целевата зона. Оптималното им взаимодействие води до повишена клинична ефикасност, но също и до по-безопасни и по-удобни процедури.


По време на процедурата се предизвиква дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри, което увеличава кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране на мастните депа, за да се намали ефективно размерът им и да се изглади повърхността на кожата. Резултатът е цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата, намаляване на целулита, моделиране на тялото и намаляване на обиколката на третираната зона.

ЗАЩО Е ЕФЕКТИВЕН?
VelaShape III комбинира няколко технологии в една процедура - мощна радиочестотна енергия, лазерен инфраред, пулсиращ вакуумен механизъм, който подпомага по-дълбокото проникване на енергията и ролерен масаж, който стимулира стапянето и раздвижването на мастните клетки. По този начин се освобождават притиснатите от тях кръвоносни съдове и се дренират разградените от радиочестотната енергия мазнини. IR-лъчите разширяват кръвоносните съдове, в следствие на което се елиминират в пъти по-бързо втечнените мастни клетки. VelaShape III е единственият апарат за боди шейпинг процедури, с който се постигат желаните резултати с 2 до 4 процедури.


КОИ ЗОНИ МОГАТ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?
Процедурите с VelaShape III могат да се прилагат в областта на задните части, корема, бедрата, паласки, гръб, колене, прасци, ръце.

ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ
Процедурата не е болезнена, но на моменти се усеща леко парене - за да се разградят мастните клетки, е необходимо да се достигне близо 43°C температура. С апарата третирахме вътрешната част на бедрото, ръцете и задните части. След процедурата се наблюдава моментален лифтинг ефект тип "бразилско дупе" и стягане на кожата.

Пълният резултат е видим след една до две седмици, след като организмът елиминира отпадните продукти от разградените по време на процедурата мастни депа. При мен кожният релеф е изгладен и е редуцирано увисването на дупето. През този период се препоръчва консумацията на повече вода и да се избягват определени храни и напитки като пържени и солени ястия, кафе, алкохол, които водят до задържането на излишни течности. Като поддържаща грижа след процедурата използвам антицелулитния концентрат Body-Slim Minceur Globale на Lierac, а вечер - интензивна нощна грижа Elancyl Cellu Slim Nuit.

*Процедурата е предоставена за тестване от Естетичен център Д-р Лилия Гюдюлева. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар