ЗАЩИТА ЗА ГРАДСКИ МОМИЧЕТА

След натоварената работна седмица с моите приятелки имаме ритуал. Неделя е ден за почивка от компютрите и телефоните, време за шопинг, хапване, вино и женски разговори.


Неслучайно един от последните трендове сред козметичните брандове са специалните гами продукти за градска среда. В забързаното ни ежедневие кожата е подложена на вредното въздействие на свободните радикали, UV-лъчите и синята светлина от дигиталните устройства.

КАК ДА Я ЗАЩИТИМ?
Освен задължителната слънцезащита, спреят за urban условия City Protect от Esthederm е неизменен помощник на всяко градско момиче. Патентованата технология на марката за вътреклетъчна защита Global Cellular Protection предотвратява появата на признаците на стареене. Кожата и косата са покрити от невидим щит срещу замърсяванията, а естествените защитни механизми на клетките са подсилени. Спреят противодейства на факторите, които увреждат колагена - като синята светлина от екрана на айфона и монитора, свободните радикали от мръсния въздух и UV-лъчите. Въпреки че няма SPF фактор, City Protect засилва естествената устойчивост на кожата към слънцето.


Използвам го върху почистено лице след дневния крем или като фиксиращ спрей за грим. Спреят подсилва блясъка на хайлайтъра върху скулите, раменете и ключиците за страхотен сияен финиш. Кожата е мигновено съживена и озарена.
Открийте тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар