ВИДЕО: ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, НО БЕЗ ИГЛИ? ДА, ВЪЗМОЖНО Е!

Досега не съм споделяла с вас, че съм голям привърженик на хиалуроновите филъри. През изминалата една година се подложих на две такива процедури за моделиране на устните и брадичката. Колкото и да ми харесва ефектът обаче, имам доста голям страх от игли и самата манипулация ми е доста неприятна.


Затова се старая да поддържам максимално резултата от процедурата - с помощта на козметични продукти, прием на повече течности и хранителни добавки с хиалуронова киселина. Новият ми помощник в това начинание е Intraceuticals - любима терапия на звезди като Ева Лонгория и Виктория Бекъм. Още по-хубавото е, че е идеална за обедната почивка! След процедурата се завръщам към нормалното си ежедневие, тъй като няма нито болка, нито възстановителен период. Ефектът е съпоставим с този от мезотерапия, а усещането е изключително приятно и релаксиращо.


Терапията представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Революционното в технологията е, че позволява третиране на долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.


Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и като професионален гримьор я препоръчвам на всички, на които им предстои специален повод и искат да изглеждат максимално добре. Кожата е хидратирана в дълбочина - сияйна и озарена.


Intraceuticals предлагат и терапии за третиране на различни дерматологични проблеми - акне, хиперпигментация, както и лифтинг терапия - алтернатива на ботокса. Какво точно представлява процедурата - вижте във видеото!*Процедурата е предоставена за тестване от Естетичен център Д-р Лилия Гюдюлева. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар