КРАСОТА ОТ SHISEIDO


Привет, мацки! След поредното отсъствие от блога и малко смъмряне от приятелки и други блогърки, реших (отново) да се взема в ръце и да действам малко по-сериозно. Замислих се колко се е изменило ежедневието ми в последната една година - покрай работата по списанието не ми остава време за личните ми занимания - тренировки, блог, камо ли пък да качвам редовно снимки на клиентките ми от студиото. Съответно реших да събера всичките си занимания на едно място и да променя малко концепцията на блога, така че да отразява максимално настоящите ми интереси и лайфстайл. (Тук се сещам за картинките тип "какво аз си мисля, че правя", "какво приятелите ми мислят, че правя" и "какво е в действителност" - те ме представят на хората едва ли не като главния редактор на Cosmopolitan, а реално по 10 часа на ден съм забила нос в компютъра и вероятно развивам хемороиди.) :D
В общи линии почти всеки, който е навлязъл в корпоративните среди, има супег-мега-забързано ежедневие и лично при мен тече ежедневно упорита битка с времето и часовника, която на моменти губя безпощадно. Съответно нямам почти никаква физическа възможност да обикалям по магазините и голяма част от продуктите, които си купувам, поръчвам или разглеждам онлайн - дрехи, обувки, козметика, обзавеждане и аксесоари за дома. Изключение прави единствено студиото на Инглот в Пловдив, където всеки път влизам за нещо конкретно и си тръгвам с още 3 неща, а в гримьорския ми куфар е пълен на 95% с техни продукти. 

Продуктът от днешния пост е от останалите 5% козметика на други марки, а именно глосът на Shiseido - Luminizing lip gloss в нежен бежово-розов нюанс. Избрах го от сайта на parfimo заедно с лентичките на Sally Hansen, когато имаха кампания с блогъри преди около 9 месеца, тъй като бях престанала да пиша и мислех, че ако поема задължение към трета страна, ще се мотивирам по някакъв начин да действам. Обикновено избягвам да поръчвам козметика онлайн, а само разглеждам предложенията на различни брандове и пазарувам от аптеката или специализирани магазини. Този продукт обаче беше доста добро попадение и е любим на много мои клиентки.Има причина, поради която харесвам червилата и глосовете в тази цветова гама - могат да се използват както за ежедневен грим, така и при по-силно опушени очи, което ги прави на практика универсални. Глосът на Shiseido е с удобен мек апликатор и неутрален аромат. За мен това е важно, тъй като никак не обичам сладникави нотки, независимо дали говорим за козметика или парфюми. 
Текстурата му е лека, но не се разтича извън контура на устните, а най-дълготраен резултат се постига с матов молив в съответния нюанс, нанесен като основа преди глоса. Използван самостоятелно върху устните няма как обаче да очакваме особена издръжливост. Ето и един грим от изминалите абитуриентски балове, за който съм използвала глоса на Shiseido:


Грим: Бояна Петрушевска
Модел: Хайриш

Грим: Бояна Петрушевска 
Модел: Хайриш
Количество: 7,5 ml
Цена: 22,80 лв.

*Продуктът е предоставен за тестване от Parfimo.bg. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар