INSTA-МАНИКЮР СЪС SALLY HANSEN INSTA GEL STRIPS


В днешния пост ще разкажа малко по-подробно за първите ми опити за маникюр с помощта на лентите за нокти на Sally Hansen. От представител на марката научих, че за съжаление в България се внасят само тези лакове, които са без печене с UV-лампа. Цялата им гама продукти могат да се открият и в Аптеки 36.6, като наскоро дори имаха промоция 1+1 подарък.
В instagram профила на thebeautyexpert вече съм ви показвала един маникюр, направен с помощта на лентичките за нокти, а този от днешния пост е съвсем семпъл - с акцент на безименните пръсти и лак в бебешко розово. В комплекта на Sally Hansen има всичко необходимо за изпълнението на маникюра - 16 лентички за нокти, 4 ml гел топ-лак, мини-пила, 2 кърпички за обезмасляване на ноктите и пръчица за избутване на кутикулите.
Употребата им е изключително лесна - избира се лентата, която най-много се доближава като размер до този на нокътя. Ноктите се обезмасляват с помощта на кърпичките от комплекта или с подобен продукт. Лентите са леко разтегливи, така че максимално да паснат върху нокътя. След като се залепят, излишъкът се зачиства с помощта на пилата и върху лентата се нанася един слой гел топ-лак. Оттам нататък процедурата е като при стандартен маникюр с гел лак. Печем и готово!


Маникюр: Жана Попова - Студио за красота Addicted
Цветово се съчетават с почти всякакви нюанси според индивидуалните предпочитания и вкус - червено, черно, бяло и сиво-бежовата гама. Гел топ-лакът е съвместим за употреба с продукти на други марки. 
Какво ми хареса в този продукт: лентичките са с трайността на гел лак, в моя случай - близо 10 дни перфектен маникюр! Никъде по лентичките нямаше обелване или отлепяне от нокътя. 
Това беше при първото поставяне. Втория път маникюрът ми издържа по-малко и впоследствие видях на упътването, че веднъж отворят ли се, е добре веднага да се сложат всички ленти. Това е известен недостатък, тъй като едва ли някой иска да се разхожда с 10 змийски нокътя - този принт стои много по-добре само като акцент.

*Продуктът е предоставен за тестване от Parfimo.bg. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар