МАТОВИ ЧЕРВИЛА BOURJOIS ROUGE EDITION SOUFFLE DE VELVET

 Както сигурно знаете, от доста време насам съм почитател на матовите нюанси и в грима, и в маникюра. Харесват ми както върху очите, така и под формата на червило върху устните. Затова бях очарована от новата серия на Bourjois - Souffle de velvet. Серията обещава до 10 часа дълготрайност, усещане за мекота и хидратираща, кадифена текстура. Осемте матови нюанса са в меки и приятни тонове от розовата и оранжевата гама, допълнени от такива с цветен полъх на слива и карамел. Нанесени самостоятелно върху устните, ги обгръщат с деликатен полупрозрачен воал, а в комбинация с матовия молив на Inglot като основа преди червилото, издържат цял ден и показват безупречна трайност. Без молив обаче ще трябва честичко да го подновявате, така че употребата му е повече от задължителна.


 При матовите червила има един основен проблем - сухата консистенция и съответно изсушаването на устните. Някои от тях падат неравномерно и стават на люспички. Кадифената формула на Souffle de velvet се различава от всички матови червила, които съм пробвала до момента. Червилото, което нанесох сутринта, докато готвех този пост, все още е върху устните ми!


 Разбира се, че е за предпочитане червилото да бъде нанесено с четка, но ако сме в движение, апликаторът на продукта върши повече от прекрасна работа - удобен и прецизен. Нюансът на моето червило е 08 - Carameli Melo и още при първата му "разходка" получих супер много комплименти. Ако сте от средиземноморския тип с матова кожа + тъмни коса и очи, този нюанс е за вас. 


Снимка; Bourjois България

Снимка: Bourjois България


 Всички нюанси от гамата Souffle de velvet изглеждат много елегантни, но Carameli melo определено е мой фаворит още от първото нанасяне. Препоръчителната цена на червилата от серията е 21,48лв.


 Освен това, заедно с червилото получих супер яката изненада - crop top  с надпис Never without rouge velvet! Скоро ще ви представя още едно червило Rouge Edition, но този път с винилов блясък и чувствен, наситено червен нюанс. В днешния ми грим присъстват още два супер-продукта на Bourjois, можете ли да се досетите какви са? Ако въпросът ви се струва с повишена трудност, има подсказка кои може да са те в профила ми в Instagram.

*Продуктът е предоставен за тестване от Bourjois. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар