ЗАВРЪЩАНЕТО НА ELANCYL

 Миналата седмица се състоя още едно представяне на новата перла в короната на Elancyl - Slim Design, само че този път адресирано към представители на медиите. За моя огромна радост, този път бях и с фотоапаратчето, и успях да се вредя, за да тествам всички продукти от серията. 


 Най-много ме очароваха ароматите - изискани и чувствени. Приятно е да си имаш свои ритуали за красота, които да зареждат деня ти с емоция и настроение. Текстурите на продуктите също бяха съобразени с вида на грижата, за която са предназначени, но за тях - по-късно.


 Като техносетивна марка Elancyl залага при новия си продукт Slim Design на 3D революция в борбата с целулита - освобождаване на липидите, дренаж и не-втвърдяване на пери-адипоцитните фибри. Всички тези ефекти на продукта се дължат на уникалната комбинация от природни екстракти - кофеин за разграждане на мазнините, бръшлян, който подсилва еластичността на кожата и салация против удебеляването на съединителната тъкан. Отново разгледахме масажни техники, разработени от кинезитерапевт, които да осигурят оптимален ефект на продукта.


 От останалите продукти ме впечатли и Cellu Slim Night - антицелулитна грижа, която действа през нощта - с чувствен аромат и топяща се, плътна текстура. 
 След събитието имах възможността да пробвам вкъщи и бест-селъра на Elancyl - тонизиращия душ-гел с екстракт от бръшлян, с който определено денят ми започва повече от приятно. Съвсем скоро можем да очакваме и завръщането на марката в аптечната мрежа.


Няма коментари:

Публикуване на коментар