ИЗБЕЛВАЩИ ЛЕНТИЧКИ ORAX PEARL GUARD NANO O2

 Какъв по-хубав подарък от перлено бяла усмивка за теб и близките ти хора? След като вече споделих с вас ефекта от избелващите лентички PearlActive Bright White на Orax, е време и да ви представя новата им разновидност - PearlGuard на базата на сода. Те са предназначени за нежно, естествено избелване, както и за поддържане на резултата от предишно такова. Този вид лентички не съдържат пероксид и са идеални, ако желаете да възстановите естествено белия цвят на зъбите си.


 На какъв принцип действат? Поставени върху зъбите, от гела на лентичките започват да се отделят микроскопични кислородни мехурчета, чрез които избелващите съставки достигат до емайла.
 При новите лентички вкусът ми се стори по-ментов и с риск да се повторя - гелът е абсолютно безвреден и безопасен при преглъщане. Подходящи са дори за най-чувствителните зъби! При мен не се наблюдаваха никакви нежелани реакции - няма промяна в чувствителността на зъбите ми, а избелването е равномерно и без петна.
 Използването на лентичките по никакъв начин не пречи на изпълнението на ежедневните задължения и не е ангажиращо като посещаването на дентален кабинет например. Единствено при мен се наблюдава леко фъфлене докато съм с тях, но това е строго индивидуално и зависи от анатомичните особености на захапката. За съжаление при всяко едно избелване е необходимо да си поставим ограничения, ако искаме да запазим максимално дълго резултата от него. Цигарите, напитки като кафе и червено вино, на свой ред бих добавила сладко от боровинки (да, дори и това! - но домашно и истинско, не от магазина) - всички те намаляват белотата на зъбите ни. Ефектът от избелването е видим и неоспорим, но наистина трябва да внимаваме какво консумираме.
 Сравнени с други избелващи системи, които се предлагат в аптечната мрежа, PearlGuard са неоспорим лидер на базата на съотношение цена/качество. Продължителността на курса тук отново е 14 дни, което гарантира максимално щадящо избелване без увреждане на емайла. 
Какво ми харесва в лентичките:
- не повлияват чувствителността на зъбите;
- не се изхлузват и остават на мястото си по време на процедурата;
- не пречат на ежедневните задължения, както и в момента съм с тях, докато пиша този пост;
- отнемат само час на ден; 
- гелът е абсолютно безвреден;
- ефектът е видим и не е оптически;
- не увреждат емайла на зъбите.

*Махнала съм снимката с резултата "след", тъй като въобще не харесвам зъбите си и сериозно обмислям брекети.

*Продуктът е предоставен за тестване от бранда. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар