ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА THE BEAUTY EXPERT И ALWAYS

 Здравейте, прекрасни! В духа на кампанията #КатоМомиче, съвместно с Always решихме да ви отправим едно малко предизвикателство. Навярно сте запознати с проучването на Always, според което около 72% от момичетата се чувстват подценени или ограничени от обществото Ако случайно сте пропуснали, можете да изгледате последното видео от кампанията, за да наваксате. Ще споделя с вас един цитат от обръщението на Мейзи Уилямс (Game of Thrones) от световната конференция на Always, посветена на кампанията #КатоМомиче:

"Смятам, че за младите жени е важно да се чувстват подкрепяни и насърчавани да преследват целите си. Възхищавам се на усилията на Always и съм горда, че се присъединявам към тях в мисията им да вдъхновяват момичетата са бъдат уверени и неудържими #КатоМомиче."

 Спомням си колко неуверена в себе си, но и любопитна към всичко ново бях, когато преди малко повече от две години започнах работа като професионален гримьор. В световен мащаб не е така, но в България това не е професия, която всеки уважава. Това обаче никога не ме е спирало да се развивам, тъй като чувството, когато видиш усмивката на лицето на доволен клиент, е несравнимо!
Смятам, че върхът в професионалното ми развитие ще бъде да изуча тънкостите на кино-грима и специалните ефекти. За това са необходими години обучение, но това единствено ме амбицира - гримьорството винаги ще има специално място в ежедневието ми. 

Фотограф: Илиян Илиев
 Календарната година с всеки изминал ден отива все повече към края си, но няма нужда да чакаме навечерието на новата, за да си направим равносметка. И вместо да се фокусираме върху негативното, нека бъдем позитивни още от днес! Затова нашето предизвикателство съвместно с Always към вас е да споделите онзи момент от ежедневието си, който ви кара да се чувствате смели, неудържими и да преследвате целите си!

 Можете да публикувате снимка, видео или колаж, придружени от кратък текст, долу в коментарите или под публикацията в страницата на блога във Facebook. След точно 3 седмици, на 27-ми ноември, заедно с екипа на Always ще изберем десетте най-вдъхновяващи истории, които ще получат специални награди като посланици на кампанията #КатоМомиче! Три от тях пък ще имат и допълнителна награда-изненада, подбрана лично от мен, така че се надявам да сте запалени по грима както аз! ;)

 Няма да ви поставям никакви обвързващи условия като лайквания на страници и прочее, единствено искам да провокирам въображението ви и да ви накарам да бъдете креативни! Think outside the box, както се казва и се радвайте на слънчевия уикенд!

***
 Ето и кои са тримата победители в предизвикателството на Always ‪#‎LikeAGirl‬ и The Beauty Expert:

1. Веселина Чукалова
2. Elena Mangarova
3. Pantera666

Честито! Те ще получат изненада от Always и козметика на Inglot.

 Диана Аспарухова, Diana Lyashok, Камелия Славова, Petia Georgieva и Bu Georgieva получават изненада от Always.

 Нека всички спечелили да изпратят в 10-дневен срок адрес за доставка, две имена и телефон на boyanapetrushevska@gmail.com, за да получите наградите си!

4 коментара:

 1. Споделям с вас първото участие в предизвикателството на The Beauty Expert и Always #LikeAGirl, което беше изпратено от Веселина Чукалова чрез лично съобщение на страницата:

  "Като човек с много хобита и "лош" избор на университет и професия, мисля че съм доста добър пример за подценена и ограничена от обществото жена. Накратко - уча в Технически университет в Пловдив - специалност Електроника. Единственото момиче в специалността, често съм подценявана за това, че съм момиче и едва ли не - "какво може да свърши една жена ", как ТЯ е по-наясно от мъжете в тази област и т.н.
  Голямата ми страст е гримът и всичко свързано с разкрасителните процедури , козметика , обичам да гримирам, да творя красота, да виждам доволни клиентки след като се видят в огледалото и сияят, защото съм им показала колко красиви могат да бъдат с леко подчертаване на чертите на лицето...
  Обичам фотографията и също се занимавам и с това.
  Фитнесът и бокса са моето спасение от ежедневният стрес, междувременно се очаква да поддържам женственото в себе си и всичко това ме кара да бъда уверена във себе си, че ще се справя и ще постигна всяко нещо, което пожелая, а това че съм жена не ме спира, надъхва ме все повече да се доказвам!"

  Към кратката история Веси е изпратила и колаж с вдъхновяващи моменти от ежедневието си. Благодарим ти за участието!

  Остава по-малко от седмица до крайния срок, а наградите от Always и моята изненада от Inglot ви очакват!

  ОтговорИзтриване
 2. Моят момент от ежедневието, който ме зарежда и ми дава сила е всяка усмивка на сина ми.Въпреки, че съм в майчинство съм горда, че работя от вкъщи, гледам детето и от време на време успявам да си водя блога.Има безсънни нощи в обработка на документи, в бебешки плач и гушкане.Чувствам се безкрайно уморена на моменти, но детето ми дава сили и радост.
  Щастлива съм, че въпреки че съм момиче, в този мъжки свят, не завися по какъвто и да е начин от друг и мога да постигна мечтите си.

  ОтговорИзтриване
 3. Чувствам се смела, когато успея да си сменя сама изгорялата крушка, да си ремонтирам счупения душ, да си напомпя гумите на колелото или пък да си отворя сама буркан със сладко. Смела и силна, че мога да сторя това без да очаквам чужда помощ :)

  ОтговорИзтриване