ПЕРЛЕНО БЯЛА УСМИВКА ЗА ЛЯТОТО


Мечтаете ли си за перлено бяла усмивка? Но в същото време прекалявате с кафето, цигарите и сте изпробвали всички видове избелващи пасти за зъби на пазара? През годините съм използвала много видове пасти, гелове и т.н. за избелване на зъби без задоволителен резултат. Затова много се зарадвах, когато Поли от polinasofia.com ми предложи да тествам избелващите лентички PearlDent. Най-важното - тя ме увери, че действително действат!

Накратко: комплектът съдържа 14 двойки лентички, достатъчни за период от две седмици. Лентичките се поставят така, че да не се допират до венците. Избелването отнема по час на ден, като ефектът се забелязва още след първото ползване. Почти всички избелващи продукти съдържат водороден пероксид, но оптималната концентрация от 6% при PearlDent гарантира максимално щадящо действие върху емайла.По време на избелването можете да вършите спокойно ежедневните си занимания, въпреки че при мен се наблюдаваше леко фъфлене. При мен не се наблюдаваха бели петна по емайла и цветът беше равномерен навсякъде. Нещо много важно - преди неведнъж съм имала проблем с чувствителността на зъбите след употреба на избелващи пасти. С лентичките нямах абсолютно никакви проблеми, нито по време на употреба, нито след това! Имайки предвид, че съм активен пушач, моят резултат от избелването е малко по-краткотраен. Като поддръжка се препоръчва повторен курс след няколко месеца. За да запазите максимално ефектът от избелването, е препоръчително да намалите до минимум консумацията на всякакви оцветяващи храни и напитки. Някои зъболекари казват, че всичко, което оставя петно върху бяла тениска, оставя петна и върху зъбите - кафе, черен чай, червено вино. И аз бях от хората, които пият по цял ден една огромна чаша "американско кафе" и съответно излагам зъбите си много повече време на оцветяващото му действие. Груба грешка! Вече от няколко месеца съм почитател на късото кафе, което пия на 2-3 глътки.
Препоръчвам употребата на лентичките с две ръце! Скоро предстои лансирането на два модела избелващи лентички, затова не пропускайте да харесате страницата на PearlDent Bulgaria, за да следите за новости. В период от 4 седмици, считано от днес, можете да се възползвате от специалната цена 69,90лв. 44лв., като използвате промо код BOYANA при поръчка на лентичките.

2 коментара:

 1. Ейййй, толкова се радвам, че атново пишеш! Прегръдки и целувки!
  П.П.: лентичките са супер, чакам новите с нетърпение! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря за подкрепата, Теди! Сега като започнах отново осъзнах, че писането наистина ми е липсвало.
   Много целувки и на теб!

   Изтриване