Красиви от глава до пети с Braun Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition

 Съвършено гладката и красива кожа несъмнено е мечта на нежната половина от човечеството и всяка от нас има своите бюти трикове за постигането й. Вече сме говорили за трите важни стъпки - почистване, ексфолиране и хидратация, но досега не съм засягала темата за това как да се разделим с нежеланото окосмяване. Лично аз съм привърженик на епилацията и от близо 7-8 години използвам епилатор на Braun, който се оказа много верен помощник и все още държи фронта. В резултат на това косъмчетата по цялото ми тяло значително са се разредили и вече почти не изпитвам дискомфорт по време на процедурите.

 Защо красивата кожа допринася толкова много за добрия външен вид? Когато кожата на лицето и тялото е добре ексфолирана, тенът изглежда по-сияен и свеж. Редовното почистване на мъртвите клетки спомага и за постигането на оптимален ефект от използваните козметични продукти. Добре почистената кожа на лицето пък е задължително условие, независимо дали впоследствие ще нанасяме грим или не. Състоянието на кожата е много по-важно за добрия външен вид от каквито и да било еталони за красота, налагани през годините. 


Това лято Braun ще зарадват българските си почитателки с новият комплект от серията Silk-épil 7 - SkinSpa Beauty Edition, който официално излиза на пазара днес, 1ви юли. Освен че комплектът предлага епилация и ексфолиране на кожата с един уред, в него е включена и електрическа четка за почистване на лице.

 Braun, заедно с новото лице на продуктите на марката - Джесика Алба, стартираха кампанията #breakfree, чиято цел е да окуражи жените по цял свят да се подкрепят взаимно в преодоляването на ниското самочувствие и неувереност. Мисията на #breakfree е да подтикне жените да заменят критиката с одобрение и подкрепа една към друга. Джесика Алба споделя: 
„Наистина много се вълнувам, че съм част от тази кампания, тъй като много добре знам какво е да  се съмняваш в себе си и да се чувстваш критикуван. За щастие от личен опит знам и колко окриляващо може да бъде женското одобрение. Ето защо се обръщам към дамите с молба  да изкажат и споделят подкрепата към своите сестри у дома, на работа и сред приятелки. Нека взаимно си вдъхнем увереност да се освободим от ниското самочувствие и да излезем с високо вдигната глава. Помислете си за жена, на която се възхищавате, и й го кажете още днес!“

 Старият ми епилатор Braun вече може да се отдаде на заслужена почивка, тъй като съм очарована от действието и на двата уреда в комплекта. Винаги съм се старала кожата ми да е в перфектно състояние (с малки изключения по време на сесия - тогава всички изглеждаме чудовищно), но в момента просто не мога да спра да й се възхищавам. За да не ви затрупвам с много информация наведнъж, в отделен пост ще ви запозная с подробните характеристики на SkinSpa и моите впечатления от него.

*Продуктът е предоставен за тестване от Braun. Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар