ЕДНА ГОДИНА THE BEAUTY EXPERT

 Постът, който четете в момента, е под номер 99. Почитателите на блога във Фейсбук до този момент пък са 199. За тези, които не знаят, аз съм родена на 19.09.1991г., затова за мен тези числа са толкова специални. Сигурно ще се запитате защо ви занимавам с тези глупости? Днес The Beauty Expert става на една годинка! По принцип никога не съм считала, че рожденият ден или Нова Година са някакво специално време за правене на равносметка. Когато се върна една година назад обаче, се сещам как в началото изобщо не знаех за какво да пиша. Блогът се роди като идея, след като една от моите приятелки (благодаря ти, Гери!) ме попита защо не издам книга за красотата. Първите ми постове пък бяха за мода и интериорен дизайн - пълен хаос. И така, малко по малко, започнах да пиша поредицата "Библия на красотата" - започвайки от основните неща като грижа за кожата и как да оформим правилно веждите си. 
 След това обаче нетърпеливостта в мен надделя и започнах да правя постове за грим и козметика. Никога не съм предполагала, че гримът ще стане неизменна част от ежедневието ми, особено пък професия! Винаги е бил само хоби - израз на любовта ми към красотата и естетиката. 
 И въпреки че на моменти съм го пренебрегвала, ето с какво ми отвърна блогът за една година: много нови запознанства и приятелства! Адски щастлива съм, че открих толкова момичета, с които да споделяме една обща страст! Придобих нови качества и умения, нови знания, открих неподозирани за себе си интереси. 
 Всеки, който пожелае, може да сподели коя е любимата му публикация за изминалата една година, ще се радвам да прочета мненията ви!  

9 коментара:

 1. Много любимо вдъхновение за маникюр:
  http://the-beauty-expert.blogspot.com/2013/08/surfing-on-waves-manicure-with-inglot.html

  Боби, пожелавам ти идеи и желание за още много блого-рождени дни! <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Криси, да ти се връща! <3
   Сигурно не помниш, но преди време беше коментирала ето тази публикация. Коментарът ти тогава ме беше зарадвал адски много, защото беше изобщо първият в блога. :)

   Изтриване
  2. <3
   Много мило ми стана, че помниш коментара ми от тогава!

   Изтриване
 2. Честита годинка на блога, Боби. С пожелание за нестихващо вдъхновение за красиви постове!

  ОтговорИзтриване
 3. Браво поздравления, за постове не знам, но ми харесва промяната в дизайна!!

  ОтговорИзтриване
 4. Вече ти честитих, но все пак...честит рожден ден на The Beauty Expert. Пожелавам ти да радваш и да помагаш на много момичета, и жени с постовете си и винаги да бъдеш толкова, та и още по-креативна и успешна! Мисля, че се досещаш кой е моя любим пост, просто човека за който е, е моя идол,така че няма как да не е този пост :) http://the-beauty-expert.blogspot.com/2013/01/golden-globes-2013-makeup-jessica-alba.html

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. <3 Благодаря за хубавите пожелания, Теди! Не се и съмнявах, че това ще е твоят пост. :*

   Изтриване