BEAUTY FEED - НАЧАЛОТО!

 "Украсихте" ли вече с Beauty Feed вашето Android устройство? Ако случайно сте пропуснали да го направите - Beauty Feed е първото по рода си българско приложение, с което да следите любими beauty, fashion и lifestyle блогове.


 Десетина дни преди старта на приложението на 1-ви октомври, няколко бюти и фешън блогърки бяхме събрани под един покрив за цял един ден. Но този път поводът не беше поредното бюти събитие, а далеч по-трудоемка задача - заснемането на фото едиториъла BEAUTY MEETS HIGH TECH. В ролята на модели влязоха Деси, Поли, Сирма и Милена, при това повече от успешно! 

Photo: Tony Todorova © 
 Аз бях много щастлива същия ден поради няколко причини - че заедно с Вержи асистирахме на главния гримьор Силвия, а с момичетата успяхме да си направим бюти среща, дори и по работа. И най-вече - че открих една нова за мен страст - фотографията (благодарности на Поли, която освен че ми преотстъпи фотоапарата си, ме научи и на някои трикчета в снимането)! 


Photo: Boyana Petrushevska ©
 Това е първата фотосесия, в която вземам участие и всяко едно нещо ми беше адски интересно - от нагласянето на светлините, през сглобяването на постановките и не на последно място - подготовката на грима и прическите на моделите. Снимките ни отнеха 10 часа, но всеки един от тях беше изпълнен с много готини емоции и моменти!  В блога на Боби (My Happy Pond) можете да прочетете интервюто 2 в 1 с мен и Вержи - откровено за блоговете, снимките за Beauty Feed... и още красиви теми. 2 коментара: