ТРАНСФОРМЪРЪТ DURALINE ОТ INGLOT


 Навярно редовните читатели на блога вече знаят, че обичам да правя експерименти - не само в лабораторията (това е част от обучението ми, както е казал Конфуций "Избери си работа, която да обичаш и няма да се налага да работиш нито ден"), но често правя промени и във външния си вид, интериора вкъщи и т.н. В този ред на мисли искам да ви покажа в детайли един иновативен продукт, който бях ползвала неотдавна за една от грим-визиите в блога, а именно Duraline от Inglot. Представлява трансформираща течност, която може да превърне прахообразните сенки на Inglot в кремообразни. Като цвят е напълно прозрачен, а силиконовият полимер, който съдържа, създава дишащ филм върху кожата. Качествата му не се изчерпват само с това - той прави нюансите още по-интензивни, разкрива отблясъците на пигментите, осигурява по-голяма трайност върху клепачите и засъхва бързо без размазване. В действителност обаче приложенията му са много повече, което го прави изключително практичен като продукт: 
- можете да трансформирате не само прахообразни, но и компактни сенки като отделите от тях необходимото количество;
- полученият кремообразен продукт може да се нанесе като сенки, очна линия или спирала;
- Duraline може да се използва и за да вдъхнете живот на засъхнала спирала или гел очна линия;
- освен това е съвместим с продукти от най-различни марки, което го прави приложим почти навсякъде.

 Ето и нагледно как се използва - върху горната част на дланта или друга подходяща повърхност се слага една капка Duraline и се смесва с другия продукт до получаване на хомогенна текстура.


 Цветът на сенките става супер наситен, допълнително се разгръщат отблясъците и нюансите, а на живо резултатът е още по-удивителен. 
Достъпност: София, Пловдив, Варна
Цена: 19,50 лв.
Количество: 9 ml, като обикновено са необходими 1-2 капки до получаване на кремообразна консистенция, а оттам нататък от вашето въображение зависи какви красиви грим-визии ще създадете

2 коментара: