ЦЯЛОСТЕН ГРИМ С INGLOT - ЧАСТ 2

>>> ЦЯЛОСТЕН ГРИМ С INGLOT - ЧАСТ 1

Снимки: Inglot; обработка: The Beauty Expert
Основа за очи Eye Makeup Base
Базата изравнява цвета на клепачите преди нанасянето на сенките и осигурява по-дълготраен резултат. Има много приятна кремообразна консистенция и е необходимо малко количество продукт, за да се получи равномерна основа.  По принцип при мен сенките на Inglot издържат повече от 8h дори и без база, но тя е силно препоръчителна за клепачи, склонни към омазняване. 

Молив за вежди Eyebrow Pencil
Текстурата на молива не е нито прекалено мека, нито много твърда и с него се рисува без усилие. Предлага се в четири различни нюанса, които идеално се съчетават със серията сенки и вакси за вежди. Нанасянето започва от вътрешния край на веждата, като за максимално естествен резултат могат да бъдат запълнени само местата с по-малко косъмчета. След това веждите се разресват, като четчицата се движи към външния край и нагоре.


Грим за вежди Brow Powder 
Подчертаването на веждите е неизменна част от ежедневния ми грим. Обикновено с молива очертавам арката на веждата, а сенките използвам за подсилване на естествения цвят и за придаване на плътност. Тук е мястото да спомена, че в момента всички кръгли пудри и вакси за вежди, червила и коректори, както и палитрите за тях, са със специална отстъпка от -30%.


Сенки за очи Freedom System Eye Shadow 
Избраните от мен нюанси са матови, в много меки и приятни тонове. Преливат се без усилие помежду си и въпреки че са светли като цветове, стоят плътно и непрозрачно върху клепачите. С времето не избледняват и изглеждат както в момента на нанасянето. Матовите сенки на Inglot се предлагат в 41 различни нюанса, а за още по-добри резултати могат да се използват с база. 

Гел очна линия Matte Collection AMC Eyeliner Gel
Гел очната линия се предлага в 20 различни нюанса, които се открояват с висока пигментация и устойчивост. Водоустойчива е, не се размазва или напуква и може да бъде използвана дори като сенки за очи. Като количество е доста голяма (5,5 g) и е икономична като продукт, тъй като е ултра покривна. 

Снимки: Inglot; обработка: The Beauty Expert
Прахообразни сенки AMC Pure Pigment Eye Shadow Duraline

Можете да избирате между 70 различни нюанса, които съдържат почти 90% чисти пигменти. Цветовете им са изключително наситени и дълготрайни. Тези сенки са невероятни - освен че след смесване помежду им се получават още повече цветове, могат да се използват и като кремообразни сенки и гел очна линия!  
 За целта се смесват с една капка Duraline, поставен върху четката или горната част на дланта. Той може да се използва с прахообразни и компактни сенки, за да направи текстурата им кремообразна или да съживи засъхналата очна линия. Цветовете стават ултра дълготрайни и наситени, без да се размазват. На живо изглеждаха още по-красиво от тези на снимката - нежният бяло-лилавеещ (22) и златисто-розов (82) пигмент с Duraline се превръщат в блестящ крем.


Течна очна линия Liquid Eyeliner
Течната очна линия използвах, за да разгранича добре златистия и черния цвят и да сравня покривността й с тази на гела. Ако не сте свикнали да работите с четка, с тънкия апликатор се постига по-прецизен резултат, но пък гел очната линия от друга страна може да се спаси от засъхване с Duraline. И двата вида очни линии са високо пигментирани, така че изборът се свежда до личните предпочитания и нужди. 

Спирала Volume and Waterproof Mascara
Триъгълната четка разделя миглите и придава обем без напластяване. Водоустойчивата й формула издържа до 8h. За съжаление на моите мигли спиралите нямат особено зашеметяващ ефект, но пък наситено черният резултат е налице.

Молив за устни Matte Collection AMC Lip Pencil
Официално го обявявам за най-добрия молив за устни, който съм използвала! Формулата е обогатена с масло от авокадо, а текстурата е изключително приятна, с копринен завършек. Може да се използва самостоятелно като матово червило или с глос за повече обем. 

Течно червило Sleeks Cream Lip Paint 
След като използвах молива за устни като основа, нанесох върху него два слоя течно червило. Това, което ми харесва в него е, че не лепне, а цветовете са наситени и бляскави.

*Публикацията съдържа изцяло лично мнение и впечатления.


Няма коментари:

Публикуване на коментар