СЕНКИ INGLOT FREEDOM SYSTEM

 Полската компания Inglot е основана преди около 25 години, като основната й цел е да произвежда висококачествена козметика на разумни цени, използвайки възможно най-добрите съставки и изходни суровини. Заедно с професионални гримьори и консултанти по цветовете Inglot непрестанно разработват нови продукти, съответстващи на актуалните тенденции при грима. 
 Магазинът на Inglot е същински козметичен рай и от огромното разнообразие от цветове и текстури се спрях на тези Rainbow сенки в натурални нюанси. Като съотношение цена/качество са едни от най-добрите, които съм използвала досега. Изключително покривни са и без специална основа издържаха повече от 8h върху клепачите ми. Лесни са за нанасяне, а нюансите се преливат отлично помежду си.

 Формулата не съдържа парабени, а в кутийката сенките са запечатани в прозрачна опаковка, която не допуска контакт с въздуха. След отваряне могат да се поставят в палитра, а ако нямате налична, от Inglot са се погрижили и за това.
Уникалната технология Freedom System дава възможност на потребителите да комбинират по свой вкус многобройните нюанси сенки, червила, руж и пудра, създавайки свои собствени палитри с грим. 
Снимка: Inglot Cosmetics

Цена
: 10,50 лв.
Достъпност: София, Пловдив
Удовлетвореност: 6/6

2 коментара:

  1. С каква четка си "отсякла" линията в края на окото? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази на Barbara Hofmann, за която си говорихме, иначе най-добре се получава, когато на един дунапренен апликатор сложа малко коректор и "изправя" линията. :)

      Изтриване