Бояна Петрушевска - професионален гримьор и бюти блогър, главен редактор на списание 36.6 ЗА МЕН 
Тел.: +359 876 900 963
Email: boyanapetrushevska@gmail.com
Служебен адрес: гр. Пловдив, ул. Васил Левски 107

Личен блог за красота, грим и бюти съвети. The Beauty Expert е създаден през 2012г. и оттогава е в колаборация с брандове като Pierre Fabre (Avéne, A-derma, Elancyl, Galénic, Klorane, Rene Furterer и др.), Bioderma, Lierac, L'Oréal Professionnel, Orax, MaxFactor, Braun, Inglot, Always, Bourjois.

Признания:
Италиански фестивал на красотата и прическата - Конкурс за гримьори, категория професионалисти - II място (2016)
Официален блогър на Avéne (2013)

Личен кодекс:
Не публикувам чужди PR материали и платени публикации, както и не пиша статии срещу заплащане. Ако даден продукт ми е предоставен от PR, това бива упоменато в публикацията или след нея, макар че това няма как да повлияе по никакъв начин на мнението ми - един продукт или ми харесва, или не. Не се обвързвам с конкретни срокове при писането на ревю. По-голямата част от козметиката си закупувам със собствени средства и не ме блазнят безплатни продукти, а много по-добро впечатление ми прави личното отношение и добрите обноски.


Всички публикувани текстове и снимки в блога са авторски, освен ако изрично не е упоменат друг източник и като такива полежат на защита от Закона за авторското право и сродните му права. Забранява се възпроизвеждането и/или използването на материали или части от тях без разрешение на издателя.

Flickr Images