НОВОТО МИ СТУДИО - THE BEAUTY EXPERT

От няколко месеца новото ми студио вече е факт, но съм пропуснала да споделя с вас къде посрещам клиентките, които ми се доверяват за специа...

От няколко месеца новото ми студио вече е факт, но съм пропуснала да споделя с вас къде посрещам клиентките, които ми се доверяват за специалните си поводи. Има още неща, които съм намислила да допълвам към интериора, но съвсем скоро и това ще стане.
Локацията е изключително удобна - The Beauty Expert Studio се намира между хотел Марица и Новотела на ул. Мария Кюри. Постарала съм се да го оборудвам с всичко необходимо - от специално осветление до зона за релакс, където вашите придружители могат спокойно да ви изчакат.
Работя основно с професионалните продукти на Inglot, а за почистването и хидратацията на кожата преди грима се доверявам на изисканите формули на Galenic и Lierac. За завършек на грима можете да избирате измежду различни модели мигли от естествен косъм с издръжливост до 25 поставяния.
Час за професионален грим за вашите специални поводи можете да запазите на тел. 0876 900 963 или на лично съобщение чрез Facebook страницата - Бояна Петрушевска - Гримьор / The Beauty Expert.


Прочети още

2 коментара

Flickr Images