НОВОТО СПИСАНИЕ 36.6 ЗА МЕН

Здравейте, красавици! Имам страхотни новини за вас! Освен че се присъединих към отбора на офис-мацките, преминах на "следващото ниво&q...

Здравейте, красавици! Имам страхотни новини за вас! Освен че се присъединих към отбора на офис-мацките, преминах на "следващото ниво" в писането. Двата месеца неуморен труд вече дадоха своя резултат, а именно - излезе пилотния брой на новото списание 36.6 ЗА МЕН, в което съм главен редактор и автор. Освен това съм отговорна и за графичния дизайн на изданието, така че силно се надявам да ви хареса. Огромни благодарности към Поли (PolinaSofia) за подкрепата (скоро: София - коктейли!).


И докато вече готвим брой номер 2, ви каня да хвърлите един поглед на юнския брой. Темите са най-разнообразни и тепърва ще се разширяват - красота, грим, фитнес + предизвикателство на месеца, фитотерапия, забавление и здраве, разбира се. За следващите месеци сме планирали рубрики като култура, книги, пътувания, психология, разширена секция "За мъжа", че даже и хороскоп. Лице на първия ни брой е любимата Ирина Белчева, с която проведохме прекрасно интервю!Освен в цялата верига Аптеки 36.6 (засега в тираж 10 000), списанието всеки месец ще е налично и онлайн. 
Много ще се радвам да чуя вашите мнения и коментари! Ако някой има интерес да бъде гост-автор или дори да води собствена рубрика, нека се свърже с мен - отворена съм към всякакви нови идеи! 

Прочети още

5 коментара

 1. Боби, честита нова посока на развитие! Звучи страхотно :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Криси! Надявам се изданието да ти е харесало! :)

   Изтриване
 2. Боби, страхотно! Браво на теб! Пратих ти e-mail :)

  ОтговорИзтриване
 3. Списанието е страхотно! Интервюто с Ирина Белчева е изключително интересно. Поздрави за труда, който сте вложили! :)

  ОтговорИзтриване

Flickr Images