ОБЪРНАТ ФРЕНСКИ МАНИКЮР

 Това е номер едно от поредицата публикации с идеи за маникюр с матов акцент, които съм ви подготвила. Буквално открих топлата вода с матов...

 Това е номер едно от поредицата публикации с идеи за маникюр с матов акцент, които съм ви подготвила. Буквално открих топлата вода с матовите лакове, тъй като си спомням, че когато ги лансираха масово преди няколко години, не им обърнах абсолютно никакво внимание, аз сега съм просто влюбена в тях. Смятах ги за отвратително грозни, а пък когато не дай си боже видех нещо матово и по-голямо от нокът, например автомобил, нещо в мен се преобръщаше. Как да предположи човек, че животът ще ме завърти така и че в момента ще пиша тази публикация с нокти, облечени в бледорозово с матов завършек.


 Реших да кръстя този маникюр "Лунна светлина" заради приятния контраст между тъмносиния мат и сребристия блясък. Разбира се, можете да реализирате идеята и с помощта на друга марка лакове за нокти, например сребристите металик и брокат спокойно могат да се заменят с лака на GR - Jolly Jewels 102.


 Изпълнението стъпка по стъпка: първо нанасяме базцветния лак по цялата дължина на нокътя, а след това със сребристия металик оформяме "луничка" в основата. С тъмносиния матов лак правим овални форми по връхчетата, като след това рисуваме черна дъга с лака за декорации. Нанасяме матов топ лак само върху тъмносиньото, в противен случай ще матираме черните дъгички и контрастът ще се изгуби. Готово - вече си имате двойно обърнат френски маникюр в лунни цветове.


 Днес е и Световният ден на красотата, момичета, затова ви пожелавам да сте винаги сияйни, усмихнати и да се радвате на красивото около вас!

Прочети още

4 коментара

 1. Здравей, тагнах те в едно предизвикателство с въпроси, ако ти се отговаря :)
  Поста е тук:
  http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2013/09/09/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей! Тагната си от мен за Versatile Blogger award ;)

  Погледни тук за правилата ;) http://murfeishun.blogspot.com/2013/09/versatile-blogger-award.html

  Весел ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей :) Тагнах те за Versatile Blogger Award, много се радвам ако го направиш! :)
  Поздрави Дили
  http://dillybeauty.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря много за таг-овете, момичета, но не мога да обещая, че скоро ще успея да ги направя. :(

  ОтговорИзтриване

Flickr Images