24.05.2013 г.

СПОМЕНИ ОТ БАЛА + ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИ

Днешният ми To-Do List:
тренировка
грижа за красотата
блог-пост
микробиология

 На път съм да изпълня всички точки от него и то по два пъти. Досега гледах разни бактерии под микроскоп и ако из цялата къща не се носеше аромат на цветя от букетите на майка ми, изобщо нямаше да почувствам празника. На същата дата преди три години се състоя и моят абитуриенски бал, а горе-долу по това време на денонощието вече се намирах във фризьорския салон и спорех с гримьорката ми. 
 Първоначално в статията мислех да споделя някои съвети относно подготовката за събитието, но интернет вече прелива от подобна информация. Вместо това реших да ви покажа моята визия от бала и още две, които ми направиха силно впечатление. Едната красива дама всъщност вече ви е позната и това е блогърката Лили, а другата абитуриентка е чаровната Стефи. И трите споделяме общ факт в биографията си - завършили сме една и съща гимназия. Страхотно излъчване - оставям снимките сами да говорят! Върху балоните, които летят във въздуха, са написани различни пожелания. :) Вечна класика в черно и невероятен грим! Втората снимка ми е любима, много загадъчен поглед. Ето ме и мен - аз харесах своята рокля от едно ревю на Cavalli и бях от малкото, които се бяха спрели на къс модел. Кавалер ми беше най-добрият ми приятел. :) А вие какви спомени имате от абитуриенския си бал?

6 коментара:

 1. Поздравления!Страхотни сте :)) <3
  И те поздравявам за избора на къса рокля.Аз още съжалявам за дългата рокля от моя бал.А вчера обличах абитуриентка и за нея беше голяма мъка :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодарим! Аз реших съвсем случайно да съм с този модел, стори ми се, че е по-добре при мен акцентът да е върху краката. Недей да съжаляваш, сигурна съм, че си изглеждала страхотно! При следващия подходящ повод вече ще съм с дълга рокля, понеже никога не съм се виждала с такава.

   Изтриване
 2. Може ли да поставиш линкове към техните блогове?

  ОтговорИзтриване
 3. Само Лили е блогър - http://lillysbag.com/. :)

  ОтговорИзтриване