МОДНА НАХОДКА - ОСТРИ ОБУВКИ BUFFALO

 Ще ви споделя един факт за себе си, който може леко да ви шокира: аз не обичам да обикалям по магазините . Работила съм в магазин, приятно...

 Ще ви споделя един факт за себе си, който може леко да ви шокира: аз не обичам да обикалям по магазините. Работила съм в магазин, приятно ми е да помагам на приятелки с избора, но ако трябва да търся нещо за себе си - край. Обикновено излизам с ясната нагласа какво искам и си имам по 1-2 любими места от различните категории - грим, обувки, дрехи. Дори за последните се доверявам на вкуса на майка ми, която винаги се връща от пътуване извън града със страхотни модни находки, най-вече ушити за износ - така освен че са на доста изгодна цена, често са и единствени като модел. Нямам нищо против масовите марки, но когато видя дадена дреха за 50-ти път, някак си уникалността се губи.
 Днес прекарах част от следобяда си в търсене на Обувките - исках ментово зелени или змийски пантофки със заострен връх. В Gianni Outlet открих последните, но изглеждаха леко ретро, а и това щеше да ми е 5-тият поред чифт за сезона в този принт. Сагата продължи на територията на Главната и почти към края на разходката ми в магазина на Флавиа открих елегантни остри обувки на Buffalo! Черен лак, естествена кожа отвън и отвътре, с малко, симпатично токченце като от новата колекция на Jimmy Choo, цена - 48 лв.! 
 Останах обаче много разочарована, когато ми казаха, че няма моят размер и с нежелание се отправих към останалите обекти. Отдавна не бях влизала в Халите и когато отидох, случайно установих, че там също има техен магазин. Какво да видя - Моите Обувки - същите Buffalo! Направо заспаха върху крачето ми, а като за остра обувка комфортът беше невероятен. Премеждията обаче не свършиха дотук, защото исках да ги купя веднага, а лявата пантофка беше безследно изчезнала - направо получих микроинфаркт. В крайна сметка след едно щателно търсене консултантката успя да я открие и обувката вече си е на мястото - върху моя крак и отиваме на разходка.


Прочети още

7 коментара

 1. Ууу..страхотни! Искаше ми се да ги видя отстрани с токчето :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ее, Силве, радвам се, че ти харесват! Аз направо съм влюбена в тях, постоянно си гледам в краката, докато ходя хахах. Ще сложа още снимчици тогава. :)

   Изтриване
 2. Amazing shoes...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Thank you, I'm glad you like them. You have a style too, I like your outfits.
   XO, Bobbi

   Изтриване
 3. Thank you sooo much for the follow,dear.^^
  Follow you back on bloglovin.
  Hope you visit my blog again...

  ОтговорИзтриване
 4. Много са красиви! Хем обикновени черни летни пантофки, хем са доста classy! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Поли! Изгубих си ума с тези остри обувки, искам да си взема и още, и още, и още чифтове, във всякакви цветове и височини на тока. :D

   Изтриване

Flickr Images