ОСТРИ ОБУВКИ - КОЛЕКЦИИТЕ ЗА ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2013

  Едно от задължителните попълнения в колекцията аксесоари за пролет/лято 2013 са обувките с остър връх . Пречупени през призмата на отделн...

  Едно от задължителните попълнения в колекцията аксесоари за пролет/лято 2013 са обувките с остър връх. Пречупени през призмата на отделните дизайнери, заострените форми достигат до нас в различни разновидности, но едно е сигурно - те добавят несравнима доза женственост във визията.

  При представянето на колекциите на Седмица на модата в Париж, ревютата изобилстваха от островърхи обувки във всички вариации на височината на тока. За пролет/лято 2013 Balmain залагат на черно-белия шик и представят вариант на класическа черна обувка, добавяйки лак и метален ток.  Dior са още по-смели и намесват в дизайна прозрачни елементи и допълнителни извивки на тока. Моделите изобилстват от ярки цветове и метал по каишките.
  PVC-детайлите присъстват и в пролетно-лятната колекция на Michael Kors, където преобладава средния по височина ток.       Любимецът на Кари Брадшоу Christian Louboutin и този сезон изпъква с ярки цветове, шипове и камъни. Силно впечатление правят и изчистените модели с ултра остър връх.


Заострените върхове, поляти с лак, изобилстват и в круизната колекция на Sergio Rossi. Присъстват както електрикови, така и тъмни, наситени нюанси.

  За сезон пролет/лято 2013 Casadei наблягат на запазената си марка - ток тип острие, като използват голямо разнообразие от материали - от PVC и кожа до велур и разноцветни камъни. 

 Въпреки нуждата да се доусъвършенстват каишките, силно изрязаните отстрани модели на J Mendel са изключително женствени и стилни.


  Новите модели на Jimmy Choo се открояват с изрязани елементи и множество камъни. Дизайнерът представя в нови цветове и някои свои емблематични модели. Anouk е един от шедьоврите на Choo, част от колекцията 24:7.


За сезон пролет/лято този модел е преобразен с огледален лак в цвят розова орхидея.
Круизната колекция изпъква с изтънчени извивки, метален блясък и велур с кристали.
 В галерията ще откриете още много модели, които ще са актуални през сезон пролет-лято 2013, а и след това.
.

Get Adobe Flash player

Прочети още

4 коментара

 1. Обожавам този модел обувки, острички без платформа! Но с моят номер краката ми ще изглеждат дори по-големи :/

  ОтговорИзтриване
 2. И аз поради същата причина не нося равни остри обувки, затова пък за нас са тези с най-високия ток. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Еми аз не съм и от ниските, към 175, съм ама тва не ме притеснява ;D А и приятеля ми е 2м ;D

  ОтговорИзтриване
 4. Супер, нямаш ограничения за височината на тока. :)

  ОтговорИзтриване

Flickr Images