ЧЕТКА ЗА СЕНКИ BARBARA HOFMANN

Снимка:barbarahofmann.de   Наскоро си купих четка за сенки Барбара Хофман от платинената серия. Кратко историческо въведение: марката...


Снимка:barbarahofmann.de
  Наскоро си купих четка за сенки Барбара Хофман от платинената серия. Кратко историческо въведение: марката датира от 1985г. и от основаването си насам непрестанно инвестира в продуктовото си развитие и усъвършенстване. Предлагат се следните серии четки: Platinum, Nobles, Exclusiv, Professional, Master Class и Standard Class. 
  Platinum четките са направени от синтетичен японски косъм торей, като всяко косъмче се изработва индивидуално. По-същественото в случая е, че всеки косъм е с много мек и фин връх, като по този начин четката е едновременно гъвкава и издръжлива. Друго предимство на четките от тази серия е, че са подходящи за хора с алергии и свръхчувствителна кожа.
  Noble серията е изработена от косъм от козината на азиатска катерица. Използвани са само най-меките и фини косми. Благодарение на меката си и гъвкава структура, те са идеални за нанасяне на руж или пудра.
  Exclusiv и Professional сериите са направени от висококачествен косъм с "естествен" връх от азиатска планинска коза. Косъмът е тъмно оцветен, издръжлив, но едновременно с това е мек и нежен. Обемът им позволява да поемат големи количества пудра.
  За направата на Master Class четките се използва косъм от коза от двата най-високи класа. В резултат от смесването им се получава чекта с гъвкав и мек връх. Класическа селекция на косъма с добро съотношение цена/качество, доказано през годините.
  Standard Class е ориентирана към начинаещите в гримирането, като гарантира лесно и опростено нанасяне. Базова серия, четките са изработени от косъм от коза и пони, но отново е налице най-добро качество.
  Ето я и моята красавица:

  Все още си напасваме характерите и в действителност изпитвам малки затруднения при гримирането, но определено се получава по-фин завършек. Ето например грим, който съм правила с обикновен апликатор от дунапрен: 

  Веднага щом усъвършенствам резултата ще бързам да го споделя с вас!

Прочети още

4 коментара

 1. Мерси, радвам се, че ти харесва! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей! Боби можеш ли да направиш пост за страхотния грим от тази статия, както и за използваните продукти за него.. Благодаря предварително и се извинявам, ако вече има направен такъв.. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Разбира се, не съм правила пост за този грим, но ще се опитам да го възпроизведа в максимална степен. :)

   Изтриване

Flickr Images