BEAUTY BIBLE - КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ ПРАВИЛНАТА ФОРМА НА ВЕЖДИТЕ

 Те могат да ви накарат да изглеждате загадъчни, многозначителни или тъжни. Да подчертаят очите ви по-добре от всеки грим. Те са рамката на...

 Те могат да ви накарат да изглеждате загадъчни, многозначителни или тъжни. Да подчертаят очите ви по-добре от всеки грим. Те са рамката на лицето и определят излъчването ви. Ако искате да разнообразите визията си още на момента, единственото, което трябва да промените е...формата на веждите си.
 Няма нищо по-красиво от натуралната визия. Естествената форма на веждите ви е тази, която ви отива най-много. Разбира се всяко правило има изключения - няма как на едно малко лице да отиват твърде плътни вежди, но като цяло винаги може да бъде открита златната среда за формата им. Модата на неестествено тънките вежди отдавна отмина и с пълна сила се завръща блясъкът на стария Холивуд.


София Лорен
Снимка: интернет


             
Одри Хепбърн
Снимка: интернет
Елизабет Тейлър
Снимка: интернет


Ирина Шейк и Камила Бел са малка част от съвременните знаменитости, неделима част от чиято визия са именно плътните вежди. 
 
Моника Белучи
Снимка: интернет

 
Ирина Шейк
Снимка: интернет
Камила Бел
Снимка: интернет


 Няма нужда да посещавате козметик, за да определите правилната форма на веждите си. Необходимо е единствено да ги съобразите с пропорциите на лицето си, като прокарате мислено следните три линии. С тяхна помощ ще видите къде трябва да започват, да бъдат извити и къде да свършват веждите ви. 
  
 За да изглеждат веждите ви едновременно подчертани, но не и прекалено натрапчиви, може да използвате специална палитра за вежди или молив и сенки в подходящ цвят - един тон по-светли от косата.


Прочети още

0 коментара

Flickr Images