КАК ДА СИ НАПРАВИМ GALAXY МАНИКЮР

  В този пост ще ви покажа как в няколко лесни стъпки може да се сдобиете с извънземен маникюр . При него може да развихрите въображени...


  В този пост ще ви покажа как в няколко лесни стъпки може да се сдобиете с извънземен маникюр. При него може да развихрите въображението си докрай, но лично аз днес съм на лилаво-синя вълна. Декорацията за нокти е на Golden rose, която е перфектна както за екстравагантен маникюр, така и за да разнообрази по-семплия. Това са използваните от мен цветове, плюс черно.

  След като сложим тънък слой бежова основа, започваме с лилавия брокат. Като цяло независимо кой цвят ползваме, принципът е един и същ - рисуваме неправилни дъги, без да се оставя рязка граница между цветовете. Завършваме със синия брокат, а декорацията е поставена върху точица бежов лак, за да се откроява по-добре. Дори и да прекалите с топ-лака и да се появят балончета, в случая пак ще изглежда ефектно.  Заради брокатените частици този маникюр е изключително траен. Ако имате затруднения при махането му, може да обвиете за кратко време нокътя с памучето лакочистител. Дори и без да "задушавате" лака, от личен опит съм установила, че брокатите се свалят по-лесно с кръгообразни движения.
  Освен че този маникюр става доста бързо, galaxy принтът е супер актуален и успя да завладее дори дрехите и аксесоарите. С какво да го съчетаваме и как да го носим - повече в следващия пост. :)
Снимка: интернет
Снимка: интернет


Снимка: интернет

Прочети още

0 коментара

Flickr Images